• Onze gloednieuwe brochure voor 2023 is er! Download hem hier!
  • Gipfelstammtisch - Iedere zondag op TV Oost met Wijbrand van der Sande.
  • Luister Radio SchlagerNL en win te gekke prijzen! - Wir sind Schlager!
  • Avondje uit? De live shows van "Schlager.nl" en "Spiel mir einer!" zijn mooier dan mooi!
  • Zelf een feest of evenement organiseren? Dan boek je artiesten via het Stimmungsburo van Schlager.nl

Kerst begint pas écht in het comfortabele plûche van het theater

Tijdens het 17de “Weihnachtsfest der Volksmusik” wat vanaf dit jaar door het leven gaat als de "Weihnachtszauber der Volksmusik" hebben we enkel artiesten uitgenodigd die nog nooit volledig met de Kerst in Nederland waren.  Maar dat gaat nu veranderen!  Ze hebben de mooiste Kerstliederen voor je uitgezocht en zullen een optreden geven op een manier zoals je ze nog nooit gezien en gehoord hebt.

Het is gelukt om Anita en Alexandra Hofmann – Die Geschwister Hofmann nog één keer met Kerst op te laten treden. De twee zusjes uit het Duitse Schwaben waren 5 jaar geleden gast, maar toen viel tijdens onze tournee Alexandra uit. Nu zijn ze er écht allebei en hebben een fenomenale Kerstshow meegebracht. Dat mag u natuurlijk niet missen!

 

Mario & Christoph gingen als duo verder nadat het legendarische Alpentrio Tirol ophield te bestaan. Maar de gouden stem van Alpentrio Tirol is en blijft Mario. Samen met Christoph brengt hij de ultieme kerstsfeer naar ons land.

 

 

 

Die Fetzig’n aus dem Zillertal – Op dit moment één van de bekendste, populairste en meest geliefde muziekgroepen uit het beroemde Zillertal. Zij weten als geen ander hoe je Kerst viert in Tirol en dat gaan ze ons zeker laten beleven.

 

 

Deze fantastische avond wordt voor de 17de keer gepresenteerd door Wijbrand van der Sande.

Zijn televisieprogramma “Gipfelstammtisch” trekt wekelijks vele honderdduizenden kijkers in geheel Europa op zes televisiestations en tijdens dit kerstfeest neemt hij je aan de hand mee door het sfeervolle kerstlandschap in het theater.


Zo was het Weihnachtsfest der Volksmusik in 2019


Video's van de artiesten van 'Weihnachtsfest der Volksmusik'