• Onze gloednieuwe brochure voor 2023 is er! Download hem hier!
  • Gipfelstammtisch - Iedere zondag op TV Oost met Wijbrand van der Sande.
  • Luister Radio SchlagerNL en win te gekke prijzen! - Wir sind Schlager!
  • Avondje uit? De live shows van "Schlager.nl" en "Spiel mir einer!" zijn mooier dan mooi!
  • Zelf een feest of evenement organiseren? Dan boek je artiesten via het Stimmungsburo van Schlager.nl

We gaan weer op reis! Samen met Hotel der Brabander en Die Limburger Buben und Freunde hebben we een heerlijke reis naar Winterberg in het Sauerland georganiseerd in het eerste Adventsweekend van 2023.  Met bezoek aan de Dortmunder Weihnachtsmarkt, twee geweldige feestavonden met topartiesten en een hotel om van te dromen met de heerlijkste maaltijden en heerlijk verwarmd buitenbad.  

Reserveren kun je direct bij hotel Der Brabander via de reserveer-buttons. Ze spreken er Nederlands en ze zitten klaar om je van dienst te zijn.  Gaan we eindelijk weer lekker met elkaar op reis? 

Download hier de folder van deze reis

Limburger Buben Hotel Der Brabander
PDF – 3,0 MB 105 downloads

Wij mogen met het internetportaal Schlager.nl en met Radio SchlagerNL van de WIJSA Entertainment Group, ons exclusief Benelux Ambassadeurs noemen van het mega-event “Schlagersterne Mallorca”.

 

Een waanzinnig event wat 2 dagen lang plaats zal vinden het het Coliseo Balear op 10 en 11 mei a.s. met maar liefst 14 Schlagersterren!

VoxxClub, Ross anthony, Francine Jordi, Semino Rossi, Christin Stark, Matthias Reim, Howard Carpendale, Melissa Naschenweng, Ben Zucker, Giovanni Zarrella, Beatrice Egli, Nik P. & Band, Julia Lindholm, Mike Leon Grosch zullen een weergaloze show geven.

Een vakantie van 6 dagen - 5 nachten is om dit enorme event georganiseerd i.s.m. het reisbureau van luchtvaartmaatschappij Eurowings: Eurowings Holidays.

 

Onze partner en opdrachtgever is Travel Partner uit Ellmau am Wilder Kaiser (die eveneens de Alpenländische Musikherbst organiseert)

Er is een reclamespot op Radio SchlagerNL te horen, maar ook op al onze Social Media kanalen, onze internetsites gaan we volop aan de slag en zelfs op Radio SchlagerNL zal "Schlagersterne" een eigen radioprogramma krijgen.  Wijbrand van der Sande is al Benelux Ambassadeur voor Ellmau am Wilder Kaiser, maar nu dus ook voor dit schitterende project “Schlagersterne Mallorca”.

 

“Ik vind het ontzettend leuk dat Travel Partner ons benaderd heeft om hen bij te staan voor de promotie van deze ongelofelijke reis en event.,” aldus Wijbrand van der Sande. “We hebben met hen al heel veel mooie plannen al bij elkaar bedacht, maar vanaf 9 januari volgend jaar gaan we pas écht los. We hebben er ontzettend veel zin in en ik zal mijn Ambassadeurs-titel met trots dragen. In februari vlieg ik sowieso weer naar Oostenrijk voor verschillende zakelijke afspraken en een bezoek aan Travel Partner mag dan zéker niet ontbreken!”

 

Alle informatie over deze bijzondere reis vind je hier: www.schlagersterne.com

 


"Muziek, cultuur en natuur is de perfecte combinatie"

Trots op onze muziekreizen

Met ruim 19 jaar ervaring is WIJSA Entertainment dé reisorganisator gespecialiseerd in Schlager- en Volksmusik reizen. We zijn er op gebrand reizen samen te stellen waarin jouw wensen voorop staan. Daarbij staat kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service heel hoog in het vaandel.
Het persoonlijk ontmoeten van de grootste sterren der Volksmusik en Schlager vinden wij een pré.

We maken tijdens onze reizen het (vaak) onbereikbare voor je bereikbaar en hopen je ook op één van onze muziekreizen te mogen begroeten.

Klik op één van de reizen hiernaast en ontdek maar eens wat wij te bieden hebben.

Je vindt hier alle informatie en kunt direct online reserveren.

Natuurlijk kun je ons altijd bereiken voor extra informatie en overige vragen. 

We zitten voor je klaar.


Zeg JA tegen onze nieuwsbrief

En je bent altijd op de hoogte.