DIT zijn de stemmen van Schlager.nl

André Blome | Ma-vr 9-12 uur

Uit het Zuid Limburgse land komt onze collega André Blome.

Geluidstechnicus en gepassioneerd zanger. Radiomaken is een passie en hij heeft een enorme liefde voor het Duitstalige lied.  Vele uren zat hij in zijn studio muziek te draaien op Facebook-live.  Moeten we nog meer uitleggen? Dat kan ook anders dachten wij.

André past perfect bij Schlager.nl en helpt je iedere werkdag de ochtenduren door.

André hoor je iedere werkdag van 9 tot 12 uur.


Wijbrand van der Sande | Ma-vr 12-15 uur

Zeg je Schlager en Volksmusik in de Benelux, dan klinkt de naam van Wijbrand van der Sande al snel.  Hij is de man achter de grote theatertournees van het Frühjahrsfest en het Weihnachtsfest der Volksmusik, grote muzikale fanreizen, de Tirolertent op de Zwarte Cross, artiestenbureau "Het Stimmungsburo" en natuurlijk zijn televisieprogramma's "Spiel mir einer!" en het grote tv succes van "Gipfelstammtisch".

Wijbrand is al meer dan 30 jaar werkzaam als radiopresentator.  Via de Hilversumse omroepen kwam hij in 2008 terecht bij RTV Oost in Overijssel en Optimaal FM in de Achterhoek.

Maar je hoort Wijbrand ook iedere werkdag op Schlager.nl

Van 12 tot 15 uur draait hij de fijnste muziek voor je.


Huub de Goeij | Ma-vr 15-18 uur

Huub de Goeij is één van de drijvende krachten achter de megakermis in Uden. Maar ook radiomaken zit hem in het bloed. 

Hij presenteerde al enkele jaren zijn programma's op Spiel mir einer Radio en later op Schlager.nl.  

Huub is één van de mannen achter de muziek op Schlager.nl maar vooral is Huub de méér dan vertrouwde stem op Schlager.nl die dagelijks  te horen is als de werkdag voor de meesten voorbij is.

Huub hoor je iedere werkdag van 15 tot 18 uur.


Ralf Veenhuis | Ma-vr 18-21 uur

Ralf is een op en top radiodier en ook nog eens met een enorme voorliefde voor Duitstalige muziek. Hij krijgt de Duitse televisieshows wekelijks voorgeschoteld en hij is een vaste bezoeker van het muzikaalste dal ter wereld: het Zillertal.

Ralf helpt je op Schlager.nl iedere werkdag je vrije avond door met de fijnste Schlager en Volksmusik.

Ralf Veenhuis hoor je iedere werkdag van 18 tot 21 uur.


Onze Sepp hoor je altijd!

Dit is onze Sepp. 

Hij zoekt voor ons de fijnste Schlager, Volksmusik en blaasmuziek uit.  Ieder nummer wat je op Schlager.nl voorbij hoort komen is eerst door onze Sepp beluisterd en goedgekeurd. Hij zorgt voor de uren non-stop muziek zodat je écht 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt genieten van Schager.nl.