• Gipfelstammtisch - Iedere zondag op TV Oost met Wijbrand van der Sande.
  • Luister Radio SchlagerNL en win te gekke prijzen! - Wir sind Schlager!
  • Avondje uit? De live shows van "Schlager.nl" en "Spiel mir einer!" zijn mooier dan mooi!
  • Een Benelux abonnement voor de Stadlpost regel je natuurlijk via Schlager.nl
  • Zelf een feest of evenement organiseren? Dan boek je artiesten via het Stimmungsburo van Schlager.nl

Leer de stemmen van Radio SchlagerNL kennen

Erik Plageman

Erik Plageman is ondertussen geen onbekende meer in Nederland.

Menig tv-kijker kent hem als de acteur die Rector Folmers in de NPO3 serie "Brugklas" speelt, maar ook was Erik jarenlang het gezicht van "Beter Bed" en ken je hem ongetwijfeld van zijn ondertussen fameuze kreet "Hatseflats" die hij in een reclamespotje van Tempo Team sprak.

Erik heeft een lange radiogeschiedenis. Bij Optimaal FM in de Achterhoek was Erik jarenlang te vinden en te horen. Onder andere het sportprogramma was "zijn ding" en hij maakte menig uur radio bij Zwarte Cross Radio, het officiële radiostation van de Zwarte Cross.

Reden te meer om iedere werkdag tussen 10 en 12 af te stemmen op Radio SchlagerNL.  Want dan is Erik "Ins Büro"!    ...Ja ja, ins Büro!


Clara Ploder

In de Alpenlanden is Clara Ploder een bekende verschijning.

Ruim 7 jaren was zij één van de vaste gezichten van het destijds populaire televisiestation FolxTV. Daar presenteerde ze onder andere live inbelspelletjes en later talkshows en programma's op locatie in de alpen.

Iedere week is Clara op maandagavond te horen in de gehele Oostenrijkse Steiermark via Radio Grün Weiß.

Gelukkig voor ons is Clara iedere werkdag van 14 tot 16 uur op Radio SchlagerNL te horen met haar programma "Bei Clara".

Eén ding is zeker: Wij gaan maar wat graag op de koffie bij Clara


Wijbrand van der Sande

Zeg je Schlager en Volksmusik in de Benelux, dan klinkt de naam van Wijbrand van der Sande al snel.  Hij is de man achter de grote theatertournees van het Frühjahrsfest en het Weihnachtsfest der Volksmusik, grote muzikale fanreizen, de Tirolertent op de Zwarte Cross, artiestenbureau "Het Stimmungsburo" en natuurlijk zijn televisieprogramma's "Spiel mir einer!" en het grote tv succes van "Gipfelstammtisch".

Wijbrand is al meer dan 30 jaar werkzaam als radiopresentator.  Via de Hilversumse omroepen kwam hij in 2002 terecht bij Optimaal FM in de Achterhoek, waar hij op dit moment nog iedere werkdag te horen is.

Ook op de Regionale omroep van Overijssel, RTV Oost, is Wijbrand een vaste waarde sinds 2007. Wekelijks presenteert hij zijn programma "Jetzt geht's los!" op Radio Oost.

Maar je hoort Wijbrand ook iedere werkdag op Radio SchlagerNL. Van 16 tot 18 uur presenteert hij "Am Stammtisch" en proost hij op een succesvolle afsluiting van de werkdag.


Huub de Goeij

Huub de Goeij is één van de drijvende krachten achter de megakermis in Uden. Maar ook radiomaken zit hem in het bloed. 

Hij presenteerde al enkele jaren zijn programma's op Spiel mir einer Radio en later op Radio SchlagerNL.  

hij is één van de drijvende krachten achter de muziek op Radio SchlagerNL maar vooral is Huub de méér dan vertrouwde stem op Radio SchlagerNL die dagelijks  te horen is als de werkdag voor de meesten voorbij is.

Feierabend hoor je iedere werkdag van 18 tot 20 uur.