• Onze gloednieuwe brochure voor 2023 is er! Download hem hier!
  • Gipfelstammtisch - Iedere zondag op TV Oost met Wijbrand van der Sande.
  • Luister Radio SchlagerNL en win te gekke prijzen! - Wir sind Schlager!
  • Avondje uit? De live shows van "Schlager.nl" en "Spiel mir einer!" zijn mooier dan mooi!
  • Zelf een feest of evenement organiseren? Dan boek je artiesten via het Stimmungsburo van Schlager.nl

Kerst begint pas écht in het comfortabele plûche van het theater

Tijdens de 18de "Weihnachtszauber der Volksmusik" hebben we enkel topartiesten uitgenodigd. De crème de la crème uit onze mooie branche bij elkaar in een schitterende nieuwe kerstshow. Ze hebben de mooiste Kerstliederen voor je uitgezocht en zullen een optreden geven zoals je nooit gezien en gehoord hebt.  Dit prachtige programma van "Spiel mir einer!", zal voor iedereen een feest der herkenning zijn. Zoals je de grote shows van de Duitse televisie kent; DAT is de "Weihnachtszauber der Volksmusik". 

Een prachtig gala voor jong én oud!

De legendarische Jungen Original Oberkrainer traden op over de gehele wereld, voor een miljoenen publiek. Dit jaar komen ze vanuit Slovenië naar Nederland om de échte Oberkrainer Kerst te brengen en je te verwennen met hun prachtige muziek.

 

 

Sigrid & Marina wonnen de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik. De hoogste internationale prijs binnen deze branche. En niet voor niets. De zusjes uit het Salzkammergut behoren tot de absolute top van Oostenrijk. Ze waren al vaker te gast bij Spiel mir einer maar ze komen ongelofelijk graag weer terug om met jou kerst te vieren.

 

De leukste en bekendste plattelandsvrouw van Duitsland kennen we allemaal! Frau Wäber duikt te pas en te onpas op in de uitzendingen van de ARD tijdens Immer wieder sonntags. Maar ook bij Spiel mir einer was ze al vaker te gast waarbij ze steeds alles in het honderd liet lopen. 

Dit jaar viert ze Kerst in Nederland.     Bij ons.     Met alle gevolgen van dien.

 

Hansy Vogt is na het uiteenvallen van de Feldberger, waar hij de zanger was, verder gegaan als solo artiest. En hoe! Hij toert heel Duitsland door met grote shows en is één van de vaste gezichten op de SWR en ARD Televisie. Hij heeft een prachtig Kerstalbum uitgebracht en komt het met u delen.

 

Deze fantastische avond wordt voor de 18de keer gepresenteerd door Wijbrand van der Sande.  Zijn televisieprogramma “Gipfelstammtisch” trekt wekelijks vele honderdduizenden kijkers in geheel Europa op zes televisiestations en tijdens dit kerstfeest neemt hij je aan de hand mee door het sfeervolle kerstlandschap in het theater.


Zo was het Weihnachtsfest der Volksmusik in 2022

Klik voor grotere afbeeldingen


Video's van de artiesten van 'Weihnachtsfest der Volksmusik'