• Gipfelstammtisch - Iedere zondag op TV Oost met Wijbrand van der Sande.
  • Luister Radio SchlagerNL en win te gekke prijzen! - Wir sind Schlager!
  • Avondje uit? De live shows van "Schlager.nl" en "Spiel mir einer!" zijn mooier dan mooi!
  • Een Benelux abonnement voor de Stadlpost regel je natuurlijk via Schlager.nl
  • Zelf een feest of evenement organiseren? Dan boek je artiesten via het Stimmungsburo van Schlager.nl

Exclusief bij WIJSA Entertainment

Op 1 mei 2022 gaat het opnieuw gebeuren!

We zetten de bloemetjes binnen tijdens de eerste editie van de “Spiel mir einer Frühlingszauber der Volksmusik”.

De ALLERBESTE artiesten uit de Volksmusik- en Schlagerwereld komen voor u optreden en we hebben een fantastisch programma voor u kunnen samenstellen.

Eindelijk komen de mannen van het legendarische Kastelruther Männerquartett naar ons land. We zijn ongelofelijk trots dat het gelukt is. Deze tenoren uit de bergen mengen klassiek, volkstümlich en traditioneel in één muziekstijl en werden over de gehele wereld al uitgenodigd om te komen zingen. Nu komen ze bij ons de lente vieren!

 

 

Wat dacht u van de Grand Prix der Volksmusik winnaars Vincent & Fernando? De twee broers uit Süd Tirol zijn in Oostenrijk en Duitsland onverminderd populair en overal succesvol onderweg. Natuurlijk brengen ze hun grootste hit-successen mee naar Doetinchem!

 

 

Tijdens het “Weihnachtsfest der Volksmusik” in 2019 was Melanie Payer de verrassing van de avond. Ze zong de sterren van de hemel (onder andere samen met de Stimmen der Berge) en ondertussen is ze in Oostenrijk gegroeid tot de top van de branche. Onlangs voerde ze de internationale hitlijsten in Oostenrijk aan met haar nieuwe single.

 

Uit het Zillertal komt een van de meest geboekte acts van dit moment.

Mario K. is een entertainer pur sang en sinds een aantal jaren is hij definitief doorgebroken. Zijn jaarlijkse Mario K. Fest is altijd tot de laatste kaart uitverkocht en live hoort hij bij de “grote jongens” uit het Zillertal.

 

De Frühlingszauber wordt natuurlijk gepresenteerd door Wijbrand van der Sande. Zijn televisieprogramma “Gipfelstammtisch” trekt wekelijks vele honderdduizenden kijkers in geheel Europa en tijdens dit lentegala neemt hij je aan de hand mee door het sfeervolle evenement in het theater.


Video's van 'Frühlingszauber der Volksmusik'