• Onze gloednieuwe brochure voor 2023 is er! Download hem hier!
  • Gipfelstammtisch - Iedere zondag op TV Oost met Wijbrand van der Sande.
  • Luister Radio SchlagerNL en win te gekke prijzen! - Wir sind Schlager!
  • Avondje uit? De live shows van "Schlager.nl" en "Spiel mir einer!" zijn mooier dan mooi!
  • Zelf een feest of evenement organiseren? Dan boek je artiesten via het Stimmungsburo van Schlager.nl

Exclusief bij WIJSA Entertainment

Op 11 mei 2023 gaat het opnieuw gebeuren!

We zetten de bloemetjes binnen tijdens de eerste editie van de “Spiel mir einer Frühlingszauber der Volksmusik”.

De ALLERBESTE artiesten uit de Volksmusik- en Schlagerwereld komen voor je optreden en we hebben een fantastisch programma voor je kunnen samenstellen.

 

Dit bonte gloednieuwe programma van 'Spiel mir einer!', met absolute TOP artiesten zal voor iedereen een feest der herkenning zijn. Zoals je de grote shows van de Duitse televisie kent; DAT is de 'Frühlingszauber der Volksmusik'. Een prachtig gala voor jong en oud!

Eindelijk komen de legendarische Goldrieder aus Osttirol naar ons land. We zijn ongelofelijk trots dat het gelukt is. Ze begonnen ooit onder de naam “Goldried Quintett” en behaalden successen over de gehele wereld. Bij ons waren ze nog nooit te gast, maar nu komen ze bij ons de lente vieren!

 

 

Wat dacht je van AlpenFever? De twee broers uit België zijn niet alleen bij onze zuiderburen mega populair , maar zeker in het Zillertal zijn ze ondertussen wereldberoemd.

 

 

Tijdens het “Weihnachtsfest der Volksmusik” in 2019 was Melanie Payer de verrassing van de avond. Ze zong de sterren van de hemel (onder andere samen met de Stimmen der Berge) en ondertussen is ze in Oostenrijk gegroeid tot de top van de branche. Onlangs voerde ze de internationale hitlijsten in Oostenrijk aan met haar nieuwe single.

 

Uit het Zillertal komt een van de meest geboekte acts van dit moment.

Mario K. is een entertainer pur sang en sinds een aantal jaren is hij definitief doorgebroken. Zijn jaarlijkse Mario K. Fest is altijd tot de laatste kaart uitverkocht en live hoort hij bij de “grote jongens” uit het Zillertal.

 

De Frühlingszauber wordt natuurlijk gepresenteerd door Wijbrand van der Sande. Zijn televisieprogramma “Gipfelstammtisch” trekt wekelijks vele honderdduizenden kijkers in geheel Europa en tijdens dit lentegala neemt hij je aan de hand mee door het sfeervolle evenement in het theater.


Video's van 'Frühlingszauber der Volksmusik'