• Gipfelstammtisch - Iedere zondag op TV Oost met Wijbrand van der Sande.
  • Luister Radio SchlagerNL en win te gekke prijzen! - Wir sind Schlager!
  • Avondje uit? De live shows van "Schlager.nl" en "Spiel mir einer!" zijn mooier dan mooi!
  • Een Benelux abonnement voor de Stadlpost regel je natuurlijk via Schlager.nl
  • Zelf een feest of evenement organiseren? Dan boek je artiesten via het Stimmungsburo van Schlager.nl

Herbstgenuss mit Sigrid & Marina am Wolfgangsee

Ga mee naar één van de mooiste regio’s van Oostenrijk: Het Salzkammergut met haar prachtige meren, bergen en cultuur.

De winnaars van de Grand Prix der Volksmusik; Sigrid & Marina hebben ons uitgenodigd om te gast te zijn op hun jaarlijkse feest in St. Wolfgang am Wolfgangsee. Daar geven we uiteraard graag gehoor aan! Je bent te gast in Hotel Försterhof****Superior waar je ontvangen worden door Sabine Schlager (mooie achternaam!) en haar team. Het gaat je aan niets ontbreken. Prachtige hotelkamers, allemaal met balkon, bad of douche, internet, schitterende lounge en een oergezellig uitnodigend restaurant. Hotel Försterhof ligt op 400 meter afstand van het centrum van het wereldberoemde plaatsje St. Wolfgang en op 300 meter afstand van de Wolfgangsee.


Het Reisprogamma

Dag 1 – 14 September 2022

Vandaag vertrekken we naar St. Wolfgang in het Salzkammergut. De comfortabele touringcar van Brookhuis Busreizen brengt je, vanaf de opstapplaats in Nederland, veilig naar hotel Försterhof.

’s Avonds geniet je na aankomst van een heerlijk diner in het hotel.

 

Dag 2 – 15 September 2022

Vandaag doen we rustig aan. Na de lange busreis van gisteren is dat wel zo prettig.  Je kunt ervoor kiezen om lekker te relaxen in het hotel.

De wellness is een absolute aanrader, maar je kunt ook op je gemak St. Wolfgang am Wolfgangsee bezoeken. Bekijk de winkelstraatjes, de prachtige kerk of neem een kijkje in het wereldberoemde hotel “Am Weißen Rössl”.

Wij bieden je de mogelijkheid om met ons mee te gaan op de Schafbergbahn. Dit treintje dat met een tandradbaan langs de Schafberg, de huisberg van St. Wolfgang, omhoog getrokken wordt is meer dan de moeite waard. Het uitzicht is fenomenaal en eenmaal boven kijk je uit over de gehele Wolfgangsee onder het genot van een kop koffie of een glaasje.

’s Avonds dineren we in het hotel waarna de mogelijkheid bestaat om met ons mee te gaan op een rondvaart over de Wolfgangsee met als muzikale stargasten Sigrid & Marina. We gaan 2 uur lang genieten van het meer, de boot, de muziek en natuurlijk Sigrid & Marina. Een zéér exclusief uitstapje.

Dag 3 – 16 September 2022

Vandaag gaan we met Sigrid & Marina mee tijdens hun fanwandeling.

Met een paar honderd fans wandelen, een woord-godsdienst meebeleven en aansluitend het “Remisenfest” met veel muziek en natuurlijk ook Sigrid & Marina.

Je geniet ’s avonds van een heerlijk diner in het hotel.

Later op de avond is het weer tijd voor onze muzikale bingo met geweldige prijzen en vooral ongelofelijk veel lol.

 

Dag 4 – 17 September 2022

Een bezoek aan de muziekstad Salzburg. Stad van Mozart en natuurlijk ‘The Sound of Music’ met de wereldberoemde winkelstraat de Getreidegasse, het kasteel op de berg met het klooster ernaast.

Lekker winkelen, slenteren of een terrasje pikken.

Na een heerlijk diner in Hotel Försterhof gaan we naar het Kongresshaus in St. Wolfgang waar om 19:30 uur de grote concertavond van het Sigrid & Marina Fest 2020 begint. Een heerlijke avond met een gloednieuw decor, verrassingsartiesten en de mooiste muziek.

We hebben een plaats voor je gereserveerd en je zit op een goede plek.

Dag 5 – 18 September 2022

Na het ontbijt maken we een mooie rondrit door het Salzkammergut waarbij je uiteraard een bezoek brengt aan het beroemdste fotodorp van Oostenrijk: Hallstatt am Hallstättersee.

Ook bezoeken we de Traunsee waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten en natuurlijk het beroemde Schloss Ort wat je misschien wel kent van de televisie.

Er is voldoende tijd om het kasteeltje van binnen te bekijken, mocht je dat willen.

Na het diner in het hotel begint de finaleavond.

Vanavond hebben we een Oostenrijkse avond met de St. Wolfganger Schuhplattler Verein.

Maar deze Schuhplattlerverein komt niet alleen voor je optreden… Nee, ze komen je ook les geven! Vanavond volg je een heuse cursus Schuhplattern, oftewel Dijenkletsen.

Iedereen kan op zijn of haar manier meedoen. Het wordt leuk, interessant en vast en zeker hilarisch.

 

Dag 6 – 19 September 2022

Na het ontbijt brengt de touringcar van Brookhuis Busreizen je weer veilig terug naar Nederland.

Vol prachtige herinneringen, verhalen en indrukken.


Hotel Försterhof ****Superior